• Vandaag besteld, vandaag verstuurd!
  • Gratis verzenden vanaf 150,- euro

Over ons

Opgegroeid in een familie die meerdere sportcentra in Gelderland oprichtte, maakte Sammy-Jo een geboren sport- en lifestyle deskundige. Naast haar talent voor dansen  & vechtsport stond ze als klein meisje al tussen de bodybuilders, die haar alles leerde over krachttraining en voeding.

 

Jolanda, opgeleid als kapster op haar 16de,  is opgegroeid in een gezin waar sport centraal staat en volleybalde al op jonge leeftijd op hoog niveau, danste en beoefende vechtsport. Haar passie zorgde ervoor dat ze in 1997 van sport haar werk wilde maken door naar het CIOS te gaan, met als hoofdvak Dans en bijvak Fitness.

 

Dit is waar hun geschiedenis begon.

Seibukan Dojo, welke eigendom was van de vader van Sammy-Jo, werd, na een korte stage, de werkplek van Jolanda naast haar studie. Al snel toverde Jolanda zichzelf om tot aerobics & hiphop goeroe. Samen met Sammy-Jo werden zij het gezicht van de sportschool, danste wedstrijden en ontwikkelde zich zo een hechte vriendschap.

 

Een aantal jaren laten kozen beiden om de sport te verruilen voor commercie en ook hierin ontwikkelden zij zich als succesvol binnen de zakelijke markt. In eerste instantie in dienstverband, maar al snel bleken beiden vrouwen echte entrepreneurs te zijn en startte hun eigen ondernemingen.

Jolanda heeft een total beauty concept op de markt gebracht, in hartje Rotterdam, waarin  zij aan 20 zzp-ers een professionele werkplek verhuurt. Naast zakenvrouw is zij huidexpert en kapster binnen haar eigen onderneming.

 

Sammy Jo heeft een succesvolle onderneming gehad binnen de merchandise waarbij zij grote en kleinere bedrijven voorzag van commercieel advies en de vertaalslag naar fysieke zichtbaarheid en branding.  Echter heeft de liefde voor lifestyle, voeding en welzijn haar nooit losgelaten en zo heeft zij de keuze gemaakt om haar onderneming te verkopen en haar hart te volgen.

 

Hun levensloop en vele raakvlakken heeft ervoor gezorgd dat beide vrouwen heel goed weten dat wanneer je iets echt wil, dit begint bij Jouw Innerlijke Kracht. Zo hebben zij hun kennis, ervaring en passie gebundeld en "Your Inner Power" opgericht.

 

Een onderneming die handvatten biedt om de allerbeste beste versie van jezelf terug te vinden of te worden.  Mentaal en fysiek. Wij hebben de beste producten om jou te ondersteunen in

"Your Journey towards Your Inner Power".

 

Wil jij de beste versie van jezelf worden, zakelijk succesvol zijn of je gewoon lekker in je vel zitten?

Begin dan nu met de eerste stap en vraag een gratis telefonisch advies gesprek aan.